Otvori MojProfil

Direktor za potrošače (razred AD14) rezervirana za hrvatske državljane (m/ž) - Bruxelles

Rok prijave: 29.09.2017.

Direktor za potrošače
(stupanj AD14) rezervirana za hrvatske državljane

Glavna uprava za pravosuđe i zaštitu potrošača (DG JUST)
Bruxelles

Direktor za potrošače (COM/2017/10374)

 Na čelu uprave u okviru DG JUST-a koja ima oko 85 zaposlenika zaduženih za:

  • koordiniranje formuliranja, donošenja i provedbe politike zaštite potrošača i pravnih instrumenata u skladu s horizontalnim prioritetima Komisije;
  • provedbu programa zaštite potrošača u području sigurnosti, obrazovanja i informiranja unaprjeđivanjem znanja potrošača o tržištima;
  • predlaganje, provedbu i primjenu zakonodavstva o zaštiti potrošača,uz istodobno unaprjeđivanje odnosa s Izvršnom agencijom za potrošače, zdravlje, poljoprivredu i hranu glede potrošačkih aspekata.

Europska komisija primjenjuje aktivnu politiku jednakih mogućnosti s ciljem daljnjeg povećanja udjela žena na rukovodećim funkcijama i osobito potiče prijave kandidatkinja.

Molimo pogledajte Službeni list C 271 A od 17. kolovoza 2017. za detalje natječaja za slobodna radna mjesta te kriterije prihvatljivosti i odabira.

Registracija za podnositelje prijava:

https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/

Rok za prijavljivanje je

29. rujna 2017. godine, 12:00, podne, po vremenu u Bruxellesu.

Prijava
Prijavi se na oglas

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr