Otvori MojProfil

Vozač autobusa (m/ž) - Frankfurt Rhein-Main, Mannheim, Fulda, Nürnberg, Würzburg

Rok prijave: 24.10.2018.

Vozač autobusa u lokalnom prometu (m/ž) na neodređeno /ili na određeno vrijeme (4-6 mjeseci) - 2.300 € bruto

Jeste li već razmišljali o tome da svoju budućnost izgradite u Njemačkoj? Stalno radno mjesto od kojeg možete dobro živjeti, bez da iz sezone u sezonu opet tražite novi posao. Želite fer plaću, zdravstveno i mirovinsko osiguranje, te dobre mogućnosti profesionalnog razvoja? U tom slučaju bismo trebali porazgovarati, čak i onda ako želite samo par mjeseci raditi u Njemačkoj!

PRIMAJOB je vaš stručnjak kad se radi o poslovima u području logistike i transporta. Nudimo vam stalno radno mjesto profesionalnog vozača autobusa u SR Njemačkoj. Trenutačno zapošljavamo u širem području Frankfurt Rhein-Main, te gradovima Mannheim, Fulda, Nürnberg ili Würzburg.

Naša ponuda uključuje:

{BENEFITS}

Ovoj osnovnoj plaći dodajemo i:

  • najmanje 24 dana plaćenog godišnjeg odmora u kalendarskoj godini
  • plus 25% za prekovremeni rad
  • plus 50% za rad nedjeljom
  • plus 25% za rad noću
  • zdravstveno i mirovinsko osiguranje. 

Osigurat ćemo vam smještaj, te pomoći s isplatom subvencije prilikom vašeg prvog dolaska u Njemačku. Imat ćete, naravno, i našu podršku prilikom obavljanja administrativnih poslova vezanih uz nadležne institucije. Ukoliko vaš njemački nije dobar, pomoći ćemo vam u učenju jezika do razine B1

Vaš profil:

{REQUIREMENTS}

Jeste li zainteresirani? U tom slučaju nam pošaljite vašu dokumentaciju putem LINKA ZA PRIJAVU - i mi ćemo vas odmah kontaktirati. Želite li se prvo informirati? Za komunikaciju na hrvatskom jeziku nazovite nas na broj 00385-99-851 7439. Radujemo se vašem dolasku. Za potpunu prijavu trebamo od vas sljedeću dokumentaciju: vaš životopis, kopiju vozačke dozvole, kartice vozača i osobne iskaznice (sve obostrano).

Tvrtka od HEICO Group www.heico.de

Prijava
Prijavi se na oglas

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr