Otvori MojProfil

Referent u rent-a-caru (m/ž) - Umag, Poreč, Rovinj, Dubrovnik, Pula, Makarska, Osijek, Rijeka, Opatija, Novi Vinodolski, Otok Krk, Zadar, Šibenik, Split, Zagreb

Rok prijave: 23.01.2020.

{EMPLOYER_INFO}

{TITLE}

Referent u rent-a-caru (m/ž) je odgovoran za najam vozila te optimizaciju dodatnih usluga na temelju potreba klijenata, odgovoran je za otvaranje ugovora o najmu i pružanje izvanredne usluge. Referent kao prodajni agent savjetuje naše klijente o proizvodima i mogućnostima njihove kupnje uz najvišu razinu poštovanja, profesionalnosti i prijateljstva. Očekuje se da postanete stručnjak naše flote i dodatnih proizvoda i da poboljšate iskustvo klijenata pružajući stručne preporuke. Referent se potiče i vrednuje prema unaprijed određenim bonusima uz prodajne ciljeve i standarde. Nastojimo zadovoljiti potrebe naših kupaca i nadmašiti njihova očekivanja o svakoj prilici.

Odgovornosti:

{DESCRIPTION}

Trenutno tražimo djelatnike za rad u poslovnicama: Umag, Poreč, Rovinj, Dubrovnik, Pula, Makarska, Osijek, Rijeka, Opatija, Omišalj, Novi Vinodolski, Zadar, Šibenik, Split, Zagreb.

Potrebne kvalifikacije i znanja:

{REQUIREMENTS}

Nudimo:

{BENEFITS}

Životopis na hrvatskom i engleskom jeziku poslati isključivo putem linka za prijavu.

Bonus: kandidati koji pošalju video molbu max. trajanja 1 minute direktno ulaze u završni krug.

Nepotpune prijave se neće razmatrati.

Kandidati koji prođu predselekciju, biti će pozvani na razgovor tijekom siječnja i veljače, 2020. g.
O točnom datumu i vremenu intervjua bit će obaviješteni telefonski.

Prijava
Prijavi se na oglas

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr