Otvori MojProfil

Frontend Developer (m/ž) - Osijek

Rok prijave: 24.01.2020.

Zaposli se kao Frontend Developer u Inchoou!

Tko smo mi?

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja i to primarno na Magento platformi. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

Postojimo već 11 godina i do sada smo radili na više od 450 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti.

Ovaj posao zahtijeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata, project managera i poslovne podrške. Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika.

Frontend Developer u Inchoo

Od Frontend Developera očekujemo da promišlja o razvoju i implementaciji korisničkog sučelja trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. U suradnji s timom i project managerima, odlučuje koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. Skupa s timom pronalazi nova rješenja za nove izazove!

S kim ćeš raditi?

{BENEFITS}

Kako nove ljude uvodimo u posao?

Kod nas je uobičajeno da, prije ulaska u produkcijski tim, Inchooeri s mentorima prođu internu edukaciju u trajanju od 5-7 tjedana. U edukaciji se, u zavisnosti od prethodnog iskustva, stavlja naglasak na usavršavanju osnova frontend posla te osnova rada Magento platforme. U prvih mjesec dana treba naučiti kako platforma radi, kako se prilagođava i nadograđuje i razumjeti specifičnosti u područjima komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.

Po ulasku u tim, slijedi upoznavanje s projektima na kojima će se raditi te, za početak, rješavanje zadataka uz pomoć tima; nakon upoznavanja s projektima i savladavanja osnova rada u timu slijedi i samostalni rad na projektima. Pratimo osobni ritam novih kolega i osiguravamo svu potrebnu podršku.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog Frontend Developera u Inchoou?

{REQUIREMENTS}

Broj otvorenih pozicija: više

Tip ugovora: na neodređeno

Mjesto rada: TC Super, Trg slobode 6, Osijek (uz povremeni rad od kuće)

Početak rada: po dogovoru

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

  • Pošalji nam svoj životopis i primjere koda (preferirano na GitHubu) tvojih projekata putem link za prijavu.
  • Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.

Svoju prijavu možeš poslati do {END_DATE}

Prijava
Prijavi se na oglas

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr