Otvori MojProfil

Front end programer (m/ž) - Zagreb

Rok prijave: 05.06.2020.

Tellus je tvrtka za izradu softvera i savjetovanje u IT industriji, osnovana 2003. godine te se bavi razvojem Big Data i analitičkih IT rješenja.

 

TELLUS ANALITIČKA PLATFORMA (TAP)

Tvrtka razvija vlastitu analitičku platformu “Tellus analitička platforma (TAP)”. Platforma se koristi za procesiranje podataka iz različitih nestrukturiranih izvora, poput korporativnih baza podataka, MS Office i drugih dokumenata, slika, zvuka, raznih Internet podataka, aplikacijskih logova i podataka sa senzora.

 

Smisao platforme je otkrivanje nepoznatih relacija, pretraživanje svih vrsta podataka u realnom vremenu te apliciranje dijagnostike i prediktivne analitike na konkretnu klasu problema. U tom kontekstu, platforma implementira napredne tehnologije poput paralelnog procesiranja zadataka (parallel computing), horizontalne arhitekture, brzih indeksa za pretraživanje i graf baza za izgradnju korelacija.

 

{TITLE}

 

{TRAZIMO}

Odgovornosti uključuju:

{DESCRIPTION}

Pogodnosti

 
{BENEFITS}

Ostali uvjeti

 
{REQUIREMENTS}

Vrsta zaposlenja: stalni radni odnos
Potrebne godine iskustva: 3
Plaća: 10 000 kn do 18 000 kn neto

Prijava
Prijavi se na oglas

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr