Otvori MojProfil

Osvježite vaš uredski prostor

13.11.2019.

Ne traže previše angažmana i ne zauzimaju puno prostora, a vašoj radnoj okolini daju sasvim novo ruho.

Osvježite vaš uredski prostor

Uredski prostori često znaju biti hladni i neprivlačni. No, s obzirom da je ured mjesto gdje provedemo veliki dio dana, nije na odmet u radni prostor unijeti malo topline.

Uz neizostavne biljke koje mogu osvježiti svaki, pa i najsiviji kutak u našem radnom okruženju, možete dodati i razne ukrase. Svoj radni stol možete ukrasiti okvirima u koje ćete staviti slike svojih najdražih, na zid postaviti zanimljiv sat ili u personaliziranu kutijicu ubaciti motivirajuće poruke za svaki dan.

Prema portalu womeninadria s ovim idejama ne možete pogriješiti:

Drvena slika

Tako na primjer možete u svoj ured unijeti inspiraciju putem izreke napisane na drvenoj podlozi koja će vas svako jutro dočekati na zidu. Odaberite onu koja vam je posebno draga i koja će vas svakodnevno poticati i motivirati.

Kutija uspomena

Ako je vaš tim blizak ili želite potaknuti bolju radnu atmosferu kutija u koju ćete ubacivati drage uspomene s primjerice poslovnih putovanja ili konferencija nije loša ideja. Možete odabrati vrijeme u tjednu kada ćete se zajedno prisjećati lijepih uspomena ili se smijati anegdotama koje vas vežu uz stvari koje ste pohranili u kutiju.

Okvir za fotografije

Fotografije na radnom stolu uvijek su dobra ideja. Uokviriti tako možete sve vama drage ljude i trenutke. Kada vam radni dan pođe po zlu i nemate snage nastaviti, te vam fotografije mogu vratiti osmijeh na lice.

Personalizirani sat

Koliko često na poslu pogledavate na sat? Olakšajte si razočaranje kada vidite da još nije vrijeme za pauzu tako što ćete sat ukrasiti po svojim željama. Obrt Poklon dobra ideja omogućuje vam da na svoj sat dodate fotografije i natpise koje želite. Zato, ako jedva čekate vratiti se kući i otići u šetnju s psom, neka vas i zidni sat podsjeća na njegovu sreću i mahanje repićem.

Poslužavnik

Krateći vrijeme do pauze za ručak sigurno popijete nekoliko šalica kave. Kako bi te trenutke učinili još boljima opremite svoj ured zanimljivim poslužavnikom na koji možete napisati neku internu šalu ili staviti sliku cijelog tima.

Izvor: womeninadria

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr