Otvori MojProfil

Najavljeno skoro otvaranje tržnica

06.04.2020.

Dobre vijesti za poljoprivrednike i OPG-ove.

Najavljeno skoro otvaranje tržnica

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak u razgovoru za RTL Danas osvnruo se na mogućnost skorašnjeg otvaranja tržnica i pritom otkrio kako bi se to moglo dogoditi za nekoliko dana.

"Ja kao epidemiolog bio sam zadužen da kažem koji su uvjeti koji se moraju zadovoljiti, to smo napravili prije nekoliko dana. Razgovarali smo i s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede oko toga, nije nama cilj zaustaviti prodaju, da netko propadne. Na poseban način će se morati postaviti klupe i kiosci te će biti organizirani drive-in OPG-ovi u kojima neće biti kontakta između prodavača i kupaca. Dobar primjer je zagrebačka Zelena tržnica na Žitnjaku koja je golem prostor na kojem se tako nešto može organizirati. Dali smo uvjete, sad su potrebne neke organizacijske prilagodbe. Mislim da će to biti za nekoliko dana", rekao je Capak.

Izvor: RTL danas

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

MojPosao.net – oglasi za posao i savjeti za razvoj karijere

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr